We doen het samen: helpende pootjes én handen

We doen het samen: helpende pootjes én handen

Helpende handen

Heb jij affiniteit met mensen met psychische problemen én met honden? Wie weet zijn we dan wel op zoek naar jou! Stichting Dutch Assistance Dogs is regelmatig op zoek naar zzp’ers die aan de slag willen als trainer/coach en een (opleidings)achtergrond hebben in de geestelijke gezondheidszorg en kynologie. Daarnaast zouden we ook niet kunnen bestaan zonder vrijwilligers die bestuurs- of ondersteuningstaken op zich nemen.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@dutchassistancedogs.nl.

ZZP-ers

We hebben als stichting de wens om ooit een landelijke dekking te bereiken, met onze trainers/coaches. Om dit op een zorgvuldige manier aan te pakken, hebben we tijd nodig om te groeien. Wel horen we het alvast graag als je de ambitie hebt om trainer/coach te worden bij DAD en je in het noorden van Nederland of in Limburg woont, of werkzaam wilt zijn.

Om als trainer/coach te werken is het nodig om zowel een (opleidings)achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg als in de kynologie te hebben.

Vrijwilligers

Er zijn momenteel geen vacatures.