Met jou aan mijn zij, word ik iedere dag een beetje meer mij

Met jou aan mijn zij, word ik iedere dag een beetje meer mij .

Steun ons

Draag jij onze stichting en cliënten een warm hart toe? Je kunt ons steunen door middel van een eenmalige of terugkerende financiële donatie (aftrekbaar door de ANBI status) of door helpende handen. Immers, vele handen maken licht werk! Wil jij als vrijwillige een bijdrage leveren aan onze werkzaamheden? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

Financiele steun

Het is hartverwarmend hoeveel mensen en organisaties Stichting Dutch Assistance Dogs steunen, omdat ze erkennen dat het werk ertoe doet. We zijn altijd bijzonder dankbaar voor donaties, hoe groot of klein ook. Wat opvalt is dat sponsors vaak bescheiden zijn. Ze willen de Stichting steunen, maar zoeken niet de publiciteit op. Vanzelfsprekend is daar respect voor. We delen graag enkele mooie (anonieme) initiatieven met u.

  • Van een stichting die maatschappelijke activiteiten steunt, heeft Stichting Dutch Assistance Dogs meerdere malen een omvangrijk bedrag mogen ontvangen. Ook hebben we artikelen en sponsorbedragen mogen ontvangen van bedrijven die producten maken voor honden. Daarnaast hebben we een aantal prachtige initiatieven gezien van particulieren. Veelal gaat het om individuen die een sportieve activiteit (roeien, paardrijden en wandelen) combineerden met een sponsoractie, en die vervolgens het geld aan de Stichting doneerden. Ook de mensen die uit eigen portemonnee – eenmalig of frequent – bedragen schenken mogen niet ongenoemd blijven.
  • De jaarlijks terugkerende kosten voor het draaiend houden van de stichting, worden gedekt via de jaarbijdrage van cliënten. Deze jaarbijdrage willen we zo laag mogelijk houden, zodat de opleiding ook toegankelijk blijft voor cliënten met een kleine beurs. In de afgelopen periode is het gelukt om de jaarlijkse bijdrage stabiel te houden en een paar opslagen in de tarieven ten behoeve van de Stichting te schrappen. Met de ontvangen sponsorbedragen is uitbreiding van het aantal coaches en verdere professionalisering van coaches bekostigd. Het aantrekken en opleiden van coaches vergt een investering voor de Stichting. Met meer coaches kunnen we meer cliënten bedienen en reisafstanden terugdringen. Ook konden een aantal extra activiteiten voor cliënten worden georganiseerd.
  • Als Stichting zijn we afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Het beroep op vrijwilligers wordt groter en het belang om vrijwilligers blijvend aan de Stichting te binden neemt toe. Ook daar is budget voor nodig. De ontwikkeling van deze website is een voorbeeld van hoe we met sponsorgeld beter duidelijk kunnen maken wat Stichting Dutch Assistance Dogs doet en voor wie we wat kunnen betekenen. Het in 2023 gratis ter beschikking stellen van hesjes voor assistentiehonden, is een ander voorbeeld. De Stichting heeft als ambitie om in ieder geval de kosten voor cliënten in de nabije toekomst niet te verhogen. Met sponsorgeld zal de Stichting in de komende periode verder inzetten op coaches, cliënten en het versterken van de organisatie.
Steun ons financieel

Bedrag

Stichting Dutch Assistance Dogs is door de belastingdienst bij beschikking van 11 juni 2019 als algemeen nut beogende instelling aangemerkt (ANBI) ingaande 01-01-2019.

Sponsoren

Deze organisaties dragen onze stichting reeds een warm hart toe. Dank jullie wel – mede dankzij jullie ondersteuning kunnen wij zorgen voor een mooi leven voor onze clienten en teams!

MijnDiAd

LAYLO

LAYLO