Coaches


Dutch Assistance Dogs heeft een betrokken team dat zorg draagt voor de opleidingen van de assistentiehonden.

Francisca van Hees

Francisca (1972), ook wel Cis genoemd, is sinds september 2017 werkzaam als trainer/coach binnen stichting Dutch Assistance Dogs. Zij is één van de grondleggers van Stichting Dutch Assistance Dogs. Vanaf 2014 was Francisca trainer/coach binnen Stichting MissionPuppy. Binnen de stichting is zij verantwoordelijk voor de coaching en training van verschillende teams en de vakinhoudelijke kant van de opleiding.

Francisca is kynologisch instructeur en kinder- en jeugdcoach.

Naast haar werkzaamheden voor de stichting, heeft Francisca een kennel (Marindytree) en is ze betrokken als instructeur bij verschillende hondenscholen.

 

 

Sabine van Westerop

Sabine (1986) is sinds september 2017 werkzaam als trainer / coach binnen stichting Dutch Assistance Dogs.  Zij is één van de grondleggers van Stichting Dutch Assistance Dogs. Vanaf 2016 was Sabine trainer/coach binnen Stichting MissionPuppy. Binnen de stichting is zij verantwoordelijk voor de coaching en training van verschillende teams en voor de vakinhoudelijke kant van de opleiding.

Sabine is kynologisch instructeur (DogVision, 2016) en toegepast psychologe (Hogeschool Arnhem Nijmegen, 2014). In 2016 heeft zij een opleiding Dog Assisted Coaching (Pets4Care) afgerond.

Naast haar werkzaamheden voor de stichting is Sabine betrokken als agility instructeur bij HSV de Nevelhorst in Didam. Ook biedt Sabine samen met haar trouwe viervoeters Shiva en Keski, individuele therapie en coaching via The Dogeffect.

 

 

Sandra Aerns

Sandra is sinds september 2017 werkzaam als trainer / coach binnen stichting Dutch Assistance Dogs.  Zij is één van de grondleggers van Stichting Dutch Assistance Dogs. Vanaf 2016 was Sandra trainer/coach binnen Stichting MissionPuppy. Binnen de stichting is zij verantwoordelijk voor de coaching en training van verschillende teams en voor de vakinhoudelijke kant van de opleiding.

Sandra is kynologisch instructeur (O&O, 2014) en heeft een afgeronde opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Hogeschool Arnhem Nijmegen, 2003). Zij heeft in 2014 de tweedaagse cursus oplossingsgerichte animal assisted interventions bij Helpende Honden afgrond.

Naast haar werkzaamheden voor de stichting, werkt Sandra bij kwispelkrachtig. Zij biedt hulp (Hond Ondersteunde Interventies) samen met haar Tibetaanse Terriërs Mikha en Shaggy. Ook is Sandra werkzaam als cliëntondersteuner WLZ bij MEE Drechtsteden en is zij een actieve vrijwilliger bij KC Scheldezoom.

 

Linda Baak

Linda is sinds 2017 werkzaam als coach/ervaringsdeskundige binnen de stichting. Zij is één van de grondleggers van Stichting Dutch Assistance Dogs. Aan cliënten biedt zij e-coaching, waarin zij ervaringsdeskundigheid combineert met haar kennis uit de boeken. Sinds 2015 was Linda coach/ervaringsdeskundige binnen stichting MissionPuppy.

Linda is als voorzitter verantwoordelijk voor reilen en zeilen van de stichting.

Linda heeft in 2012 een opleiding pedagogische wetenschappen afgerond (Universiteit Utrecht).

 

 

Monique Deugd

Monique is sinds januari 2018 werkzaam als trainer/coach binnen de stichting. Zij heeft de opleidingen voor hondentrainer gevolgd bij O&O, jaren lesgegeven bij verschillende KC’sen bestuursfuncties vervuld.
Naast haar werkzaamheden voor de stichting, werkt zij bij MEE Plus Drechtsteden  als onafhankelike cliëntondersteuning in een Sociaal Wijkteam en coördinator Praktijkopleiding.  Ook is zij werkzaam vanuit Kwispelkrachtig voor Hond Ondersteunende Interventie met haar hond Solo.