BINNENKORT IN DE BIOSCOOP … OP DEZE WEBSITE : 

Onze company story !!

Een viertal studenten van Inholland Diemen zullen de aankomende weken als onderdeel van hun opleiding werken aan het maken van een company story movie voor Dutch Assistance Dogs. Onze stichting is door hen uit vele andere bedrijven gekozen en daar zijn we natuurlijk heel trots op.
We mochten gisteren alvast kennismaken met 2 studenten, Stella en Eveline en onze stichting verder aan hen voorstellen.
We hebben er veel vertrouwen in dat deze enthousiaste creatievelingen er iets heel moois van zullen maken. Het is nu afwachten op het script, dan de casting van onze harige helden met hun bazen en dan de opnames ! Bent u ook zo benieuwd naar de premiere ?

03 december 2017

Hoera. De website is in de lucht. In de aankomende weken worden er wat fouten uitgehaald en mogelijk dingen toegevoegd, maar het raamwerk staat. Wat vinden jullie ervan?

28 augustus 2017 Tags: , , ,

Vanaf vandaag, 28 augustus 2017, zijn we officieel een stichting.

15 augustus 2017

De oprichting van de Dutch Assistance Dogs is in volle gang. De trainers/coaches, de cliënten
en het bestuur, zijn achter de schermen bezig met opzetten van, en invulling geven aan de stichting.

Dankbaar zijn we voor de warme interesse, vele berichten en aanmeldingen voor nieuwe hulphondtrajecten. Echter hebben we besloten om pas in het begin van 2018, enkele nieuwe cliënten toe te laten. De cliënten die al op de wachtlijst bij MissionPuppy stonden, starten uiteraard wel eerder!
Onze prioriteit ligt eerst bij het vormen van een stevig en betrouwbaar fundament, waarop de stichting en haar cliënten kunnen gaan staan, bloeien en groeien.