Steun ons werk

Stichting Dutch Assistance Dogs is een stichting zonder winstoogmerk, wij zijn volledig afhankelijk van giften. Wilt u ons steunen? Daar gaan een aantal assistentiehonden staarten erg enthousiast van kwispelen.

Donateur of giften
Wilt u ons financieel ondersteunen, we zijn ontzettend blij met een gift. U kunt (periodiek) op IBAN rekeningnummer NL89ABNA0249750678 ten name van Stichting Dutch Assistance Dogs een bedrag storten, ook kunt u via onze donatie pagina direct een overboeking met iDeal maken.

Webwinkel
Onze clienten maken zelf hondenspeeltouwen, snuffelkleden en snuffelmatten, de opbrengst hiervan komt ten goede aan hun opleiding. De verkoop hiervan gaat via de facebook pagina.


Sponsoractiviteiten

Houdt u een marathon; een fair; een ludieke activiteit en zoekt u een goed doel, denk dan eens aan ons! Ook voor sponsoring van middelen kunt u ons helpen. Wilt u stichting Dutch Assistance Dogs helpen met een sponsoractiveit?  Neem dan contact met ons op.

Gastles boeken

Bent u docent op het basis – of voortgezet onderwijs? Of op een MBO, HBO of universiteit? Wij komen graag een gastles bij u geven. Ook zijn we te boeken voor gastlessen aan GGZ medewerkers. U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.